Login

Website bezoekers

30038
VandaagVandaag30
GisterenGisteren23
Deze weekDeze week30
Deze maandDeze maand865
Gehele periodeGehele periode30038
Nieuwe bestuursleden
bestuurders
Het bestuur van de HCC!ZOB kan best wat versterking gebruiken. We hebben enkele vacatures.
  1. We zoeken met name een nieuwe penningmeester, want de huidige wil begin volgend jaar graag verhuizen naar de regio waar hij oorspronkelijk vandaan komt en dat is buiten de onze. De taak van de penningmeester is het regelen van de financiën, het jaarlijks opstellen van een begroting, het maken van het jaaroverzicht, het bijwonen van de maandelijkse bestuursvergaderingen, een enkele keer onze regio vertegenwoordigen bij een landelijke bijeenkomst van de HCC en meedenken en meedoen met de bestuursactiviteiten.

  2. We zoeken ook mensen die het bestuur willen versterken zonder een specifieke funktie en ook mensen die willen assisteren bij activiteiten zoals bij lezingen.

  3. We zoeken ook iemand die wil meehelpen met het updaten van onze website. De site is al weer wat jaren oud en moet nodig naar een nieuwere versie omgezet worden en dat is niet een kwestie van een paar muisklikken. Misschien is er een HCC-lid die verstand heeft van het csm-systeem van Joomla en bereid is om mee te denken en doen.

Heeft u belangstelling, dan kunt u een van de bestuurders bellen of een mail sturen. Op dit moment, begin augustus en midden in de vakantie, ben ik de meest aangewezen persoon. Belt u naar Theo de Kruijf 0493.843.278 of stuurt u een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Ik zie uw reactie graag tegemoet.
 
Nieuwsbrief
nieuwsbrief 01Nieuws van de HCC!ZOB en aankondigingen van onze activiteiten worden ook in de digitale nieuwsbrief gedaan. Voor HCC!ZOB is dit hèt middel om leden en niet-leden te informeren. Zorg dus dat u die ontvangt. Kost niets!

Ontvangt u de Nieuwsbrief nog niet? Meldt u zich dan aan. Leden kunnen dat doen via de website van de HCC (verderop), niet-leden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

U kunt dat adres ook gebruiken voor het aanvragen van nieuwsbrieven van andere HCC-groeperingen.
Heeft u een artikel voor de Nieuwsbrief? Stuur die dan naar Colette Keuten, met een kopie naar Theo de Kruijf, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Lees meer...
 
Website HCC!ZOB
webmaster 03 De website van HCC!ZOB wordt beheerd door Theo de Kruijf.
Wilt u een artikel plaatsen of heeft u een vraag, stuur die dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
Artikelen voor de Nieuwsbrief van HCC!zob graag naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
 
Helpdesk-Inloop
helpdesk1 Elke dinsdagmiddag organiseert HCC!ZoB samen met de PTCC een Helpdesk Computerhulp. U kunt bij hier terecht met al uw vragen en problemen op het gebied van computers en tablets.

Vrijwilligers, met kennis van zaken, staan dan voor u klaar en zullen proberen om u verder te helpen. Natuurlijk weten zij ook niet alles, maar samen kom je vaak heel ver.

Waar: Gemeenschaphuis De Ronde, Tongelresestraat 146, 5613 DP Eindhoven
Wanneer: elke dinsdag, in juli en augustus ééns per twee weken.
Tijd: 13:30 - 16:00 uur